Bedst og værst i OB-Brøndby

Footy.dk kårer kampens bedste og værste præstationer i Brøndbys 0-2-sejr over OB.

Vi kigger på de bedste og værste præstationer fra kampen.

Bedste præstationer:
Lasse Vigen – Klart gæsternes bedste spiller, hvor størstedelen af spillet gik igennem ham. Havde mange gode afleveringer og stod for den lidt heldige afrettede scoring til 0-2.

Anis Ben Slimane – Den blot 18-årige tunesiske midtbanespiller fyldte utroligt meget på Brøndbys midtbane, hvor han hele tiden tilbød sig, mens han arbejdede benhårdt i det defensive. Havde et godt samarbejde med Lasse Vigen og Morten Frandrup.

Værste præstationer:
Issam Jebali – Formåede ikke at få et ordentligt slutprodukt på sit spil og virkede i flere situationer overtændt. Han levede flere gange på kanten af et rødt kort efter han i første halvleg klippede Andreas Maxsø, mens han kort inde i 2. halvleg skubbede Sigurd Rosted ind i sin målmand, så forsvars-spilleren måtte udskiftes.

Samuel Mraz – Arbejde hådrdt med en masse løbearbejde, men formåede ikke at bidrage til det offensive spil, hvor han ofte var usynlig.