The perfect guide to the casino

Lørdagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Lionel Messi truer med Barcelona-exit: Vil til engelsk gigant på fri transfer


Her har du lørdagens rygtebørs.

Paul Pogba ligner en spiller, der skifter tilbage fra Manchester United til Juventus til sommer. Hans agent, Mino Raiola, har nu sagt, at franskmanden ‘ikke ville have noget imod et sådant skifte’. Sportsmole har mere om den sag.

Juventus er ifølge Daily Express ivrige efter at tilbyde Chelseas midtbane-es, Willian, en kontrakt til sommer, hvor hans nuværende kontrakt med de blå fra London udløber. De italienske mestres nuværende træner, Maurizio Sarri, kender den 31-årige brasilianer fra deres fælles fortid på øen.

Læs også: WHAT! Adama Traore kan skifte til La Liga-gigant til sommer

Borussia Dortmund overvejer ifølge Westdeutscher Allgemeine Zeitung (kræver login) at udskifte klubbens nuværende schweiziske træner, Lucien Favre, med Eintracht Frankfurts østrigske træner, Adi Hütter.

Tottenham vil sælge den engelske landsholdsspiller, Eric Dier, til sommer, hvis midtbanespilleren ikke forlænger den nuværende kontrakt, der har udløb i sommeren 2021. Daily Mail har historien.

Læs også: Kasper Dolberg er den bedst betalte spiller i OGC Nice: Se hans lønseddel her

Manchester Uniteds ledelse har ifølge Daily Star givet næstformand Ed Woodward lov til at byde 60 millioner pund (535 millioner kroner) på den franske angriber, Moussa Dembèlé fra Lyon. Den 23-årige angriber har en fortid i Fulham og Celtic, og han må ikke forveksles med den belgiske midtbanespiller, Mousa Dembélé, som tidligere spillede i Tottenham, men som nu tørner ud for kinesiske Guangzhou.

Inter vil have fat i Arsenal-angriberen fra Gabon, Pierre-Emerick Aubameyang, hvis den italienske klub mister argentineren Lautaro Martinez, der mest er sat i forbindelse med FC Barcelona – men på det seneste også med Real Madrid og begge Manchester-klubber. Den historie har den britiske udgave af ronaldo.com

Den tidligere Arsenal-spiller, Santi Cazorla, indrømmer ifølge goal.com, at klubben har spurgt ham til råds omkring sine nuværende holdkammerater i Villarreal, den spanske fløjsiller, Pau Torres, og den nigerianske fløj, Samuel Chukwueze, som The Gunners åbenbart overvejer at byde på.

OVERSIGT

Scroll to Top