The perfect guide to the casino

550 millioner kroner: Premier League-giganter kæmper om Real Madrid-profil

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Lionel Messi truer med Barcelona-exit: Vil til engelsk gigant på fri transfer


Real Madrid spenderede rigtig mange millioner i sommerens transfervindue på at forstærke truppen, og alt tyder også på, at de er klar til at gøre det igen til næste sommer.

Eden Hazard, Luka Jovic, Rodrygo, Eder Militao og Ferland Mendy blev fem af de store indkøb Real Madrid lavede i sommeren 2019. Omvendt røg der langt fra ligeså mange millioner ind den anden vej, men det skræmmer ikke den spanske kongelub. Der er ingen tvivl om, at Zinedine Zidane ønsker at hente både Paul Pogba og Kylian Mbappe til Spanien, men hvis det skal ske, skal klubben sørge for at sælge spillere for massere af millioner samtidig.

Læs også: WHAT! Adama Traore kan skifte til La Liga-gigant til sommer

Nu melder engelske The Sun om, at Real Madrid er klar til at sælge Isco for at gøre plads til en af franskmændene. Den 27-årige spanier har ifølge mediet massere af interesserede klubber, herunder PSG, Chelsea, Arsenal og Manchester City. Iscos kontrakt med Real Madrid udløber til sommeren 2022, og The Sun melder om, at prisen på Isco lyder på 63 millioner pund eller omkring 550 millioner kroner.

Siden Isco kom til Real Madrid fra Malaga, er det gået noget op og ned i forhold til spilletiden, og i sidst sæson blev det til under 1800 spilleminutter, hvilket blandt andet er 2000 mindre minutter, end han spillede i 2014/15 sæsonen i Spanien. I denne sæson er det blevet til 20 kampe for Real Madrid, men her har langt de fleste kampe været kampe, hvor Isco ikke har spille fuld tid.

Læs også: Kasper Dolberg er den bedst betalte spiller i OGC Nice: Se hans lønseddel her

Det spanske medie El Desmarque melder, at et skifte til England er at foretrække for Isco, fremfor et skifte til PSG.

OVERSIGT

Scroll to Top