The perfect guide to the casino

Sensation: UEFA smider Manchester City ud af Champions League i to år

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Lionel Messi truer med Barcelona-exit: Vil til engelsk gigant på fri transfer


Manchester City står til ikke at komme med i Champions League i de næste to sæsoner, fordi klubben har overtrådt reglerne om Financial Fair Play (FFP). Det fastslår det europæiske fodboldforbund (UEFA) fredag.

Det er UEFAs Club Financial Control Body, der er nået frem til, at Manchester City har forfalsket sine sponsorindtægter, og dermed har de nuværende engelske mestre brugt mange flere penge, end de har indtægter til.

Og på den måde har Manchester City overtrådt UEFAs regler om FFP.

Læs også: WHAT! Adama Traore kan skifte til La Liga-gigant til sommer

Manchester City har dog mulighed for at appellere dommen til den internationale sportsdomstol (CAS), og det tyder alt på, at klubben vil gære

. aanchester City er skuffede, men vi er ikke overraskede over dommen, skriver Manchester City i en pressemeddelelse.

Læs også: Kasper Dolberg er den bedst betalte spiller i OGC Nice: Se hans lønseddel her

Klubben mener ikke, at sagen har været behandlet retfærdigt, fordi UEFA både er anklager og dommer i sagen, og Manchester City regner med, at en uafhængig domstol vil se på sagen på samme måde, som klubben gør.

Hvis CAS stadfæster dommen, kommer Manchester City ikke med i de europæiske turneringer i 2020/21 og 2021/22. Pladsen går i stedet til den næste engelske klub, som opfylder kriterierne. Det vil sandsynligvis medføre, at nummer fem i denne sæsons Premier League kommer med i Champions League til næste sæson.

OVERSIGT

Scroll to Top