The perfect guide to the casino

Pogba-agent udelukker intet: MÃ¥ske tager han tilbage til Juventus

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Lionel Messi truer med Barcelona-exit: Vil til engelsk gigant på fri transfer


Paul Pogba kan meget vel være på vej tilbage til Juventus.

Hele sommeren igennem var Paul Pogba rygtet væk fra Manchester United, men han endte som bekendt med at blive i klubben.

Især Real Madrid blev meldt interesseret i den 26-årige franskmand, men nu udtaler hans agent sig omkring midtbanestjernens fremtid. Således kan en retur til Juventus sagtens komme på tale.

Læs også: WHAT! Adama Traore kan skifte til La Liga-gigant til sommer

– Præcis som med Zlatan Ibrahimovic er Italien som et andet hjem for Paul, og han vil ikke have noget imod at vende retur til Juventus. Men det mÃ¥ vi tage efter EM.

– Paul vil spille pÃ¥ det højeste niveau, men han kan ikke forlade Manchester United, hvis klubben befinder sig i en svær situation, siger Raiola ifølge Gazzetta dello Sport.

Læs også: Kasper Dolberg er den bedst betalte spiller i OGC Nice: Se hans lønseddel her

Paul Pogba kom op gennem Manchester Uniteds ungdomsakademi, men tog i sommeren 2012 turen til Juventus, hvor at han blev en stor stjerne. I sommeren 2016 købte Manchester United så franskmanden tilbage, og her har han spillet lige siden. I denne sæson er det blot blevet til spilletid i 8 kampe i alle turneringer, da han længe har været ude med en skade.

OVERSIGT

Scroll to Top