The perfect guide to the casino

Nicklas Bendtner: – Det var så hårdt!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Lionel Messi truer med Barcelona-exit: Vil til engelsk gigant på fri transfer


Bog-udgivelsen i efteråret tog meget hårdt på Nicklas Bendtner.

Nicklas Bendtner udgav i samarbejde med forfatteren Rune Skyum-Nielsen i efteråret bogen ‘Begge Sider’ om sit liv. Og det var ikke helt let.

– Det har været lidt af en rejse at gå igennem så mange år og så mange historier og opture og nedture, så det har været meget emotionelt egentlig. At gå helt tilbage til barndommen og til starten af FCK, siger Nicklas Bendtner i Anne Glads program på P1, ‘Bogselskabet’. Det skriver B.T.

Læs også: WHAT! Adama Traore kan skifte til La Liga-gigant til sommer

– Der var dage, hvor jeg var helt bombet i hovedet, fordi det var så hårdt emotionelt, og andre dage kom jeg hjem og var helt høj og glad, fordi der havde været en masse positive ting at snakke om, siger Nicklas Bendtner, der først er med i den sidste del af programmet.

I den øvrige del af programmet er det Rune Skyum-Nielsen, der bliver interviewet af Anne Glad, der også er kendt fra DRs tv-program ‘Kender Du Typen?’

Læs også: Kasper Dolberg er den bedst betalte spiller i OGC Nice: Se hans lønseddel her

Nikclas Bendtner tilføjer, at han efter udgivelsen er blevet meget stolt af bogen, som han har fået mange positive tilkendegivelser for.

Han spillede senest ni kampe for FCK i efteråret, men kontrakten blev ikke forlænget. Han har endnu ikke lagt planer for fremtiden.

OVERSIGT

Scroll to Top