Sen Ronaldo-kasse sikrede Juventus 1-1 i første semifinalebrag mod Kjær, Ibrahimovic og AC Milan

I gårsdagens første semifinale i Coppa Italia, endte det med en lidt overraskende 0-1 sejr til Napoli over Inter på udebane, og det lignede længe, at aftenens kamp mellem AC Milan og Juventus ville ende 1-0, lige indtil Cristiano Ronaldo slog til.

Hjemmeholdet fra AC Milan, var få minutter fra at sejre over Juventus, men snublede på målstregen. Juventus stillede stærkt op med mange af de normale stjerner fra start, ligesom AC Milan havde både Simon Kjær og Zlatan Ibrahimovic på banen i hele kampen.

I 1. halvleg sad Juventus på bolden en lille smule mere end AC Milan, men hjemmeholdet var i den grad med i kampen, hvad angik chancer både på og uden for målet. Det endte dog med en målløs 1. halvleg.

AC Milan kom rigtig godt ud til 2. halvleg, og selvom både Ante Rebic, Zlatan Ibrahimovic og Samu Castillejo havde flere gode muligheder for at gøre det til 1-0, sørgede den rutinerede Gianluigi Buffon for, at Juventus var med i kampen. I det 61. minut kunne Juventus-keeperen dog ikke stille noget op, da Ante Rebic sendte et indlæg fra Samu Castillejo i kassen.

Efter 1-0 målet kom Juventus frem til flere chancer, og var tæt på at få tildelt et straffespark i det 65. minut, men her vinkede VAR-dommerne afværgende. I stedet blev AC Milan reduceret til ti mand da Theo Hernandez modtog sit andet gule kort.

Vi skulle helt frem til kampens overtid, før det næste store højdepunkt kom. Et indlæg ender ved bagerste stolpe, hvor Cristiano Ronaldo saksesparkede bolden på armen af Davide Calabria, og efter en samtale med VAR-rummet, dømte dommer Paolo Valeri straffespark. Det skulle ingen andre end Cristiano Ronaldo sparke, hvilket han eksekverede sikkert.

Dermed endte det 1-1, og derfor er alt åbent inden returopgøret på Juventus’ hjemmebane den 4. marts.