PSG klar til semifinalen i Coupe de France: Smadrede Dijon på udebane

Der var ingen slinger i valsen for PSG da man onsdag aften tog en tur til Dijon, og smadrede dem ud af pokalen.

Der var ikke en gang gået 50 sekunder af kampen, før PSG kom i front med 0-1. Her prøvede Wesley Lautoa at cleare en aflevering i feltet, men endte på uheldigvis med at banke bolden i eget net. Allerede der så det svært ud for hjemmeholdet, der i forvejen var kæmpe underdogs, men man skulle noget hurtigt komme på 1-1.

En fejlaflevering af Ander Herrera satte en kontra i gang for Dijon på midten af banen, og her tog Mounir Chouiar hele turen og satte bolden bag Keylor Navas.

Herfra lignede det længe, at Dijon formåede at komme til pause med et 1-1 resultat, men få minutter inden pausen slog Kylian Mbappe til og scorede til 1-2. I 2. halvleg gik det helt galt for Dijon, og efter blot 10 minutter spillet af 2. halvleg, fik PSG scoret til både 1-3 og 1-4 på mål af Thiago Silva og Pablo Sarabia.

Med 35 minutter tilbage og nede med tre mål var løbet kørt for hjemmeholdet, der mest af alt bare skulle have kampen overstået. Det fik de også, men ikke før Senou Coulibaly scorede et uheldigt selvmål, og Pablo Sarabia blev dobbelt målscorer. Dermed sluttede det 1-6 til PSG.