The perfect guide to the casino

Liverpool vinder mesterskabet uden superstjernen: – Om jeg fortryder? Nej, da

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Lionel Messi truer med Barcelona-exit: Vil til engelsk gigant på fri transfer


Liverpool er godt på vej til at vinde det engelske mesterskab uden Philippe Coutinho, men han fortryder ikke, at han forlod klubben for to år siden.

Alt tyder på, at Liverpool vinder det engelske mesterskab for første gang i 30 år. Men det sker uden Philippe Coutinho, der forlod klubben til fordel for FC Barcelona i januar 2018 for 1,2 milliarder kroner.

Og han fortryder ikke, at han skiftede. Siger han.

Læs også: WHAT! Adama Traore kan skifte til La Liga-gigant til sommer

– Nej, jeg glæder mig over, at det går Liverpool så godt. De kører flot, og det overrasker mig ikke, for de har en fantastisk trup og en dygtig manager. Man så det allerede sidste år i Champions League, siger Philippe Coutinho til Sports Illustrated. Det skriver Sky Sports.

– Jeg har mange venner og tidligere holdkammerater derovre, og det glæder mig, at det går dem så godt, siger den 27-årige brasilianer.

Læs også: Kasper Dolberg er den bedst betalte spiller i OGC Nice: Se hans lønseddel her

Philippe Coutinho er i denne sæson udlejet til Bayern München, der ikke regner med at ville gøre brug af deres forkøbsret til ham. Men i FC Barcelona forbereder man sig ikke på, at han skal retur.

– Jeg valgte en anden vej, og det er det, jeg fokuserer på nu. Jeg gør mit bedste for at lykkes. Jeg kigger ikke bagud – kun fremad, siger Philippe Coutinho.

OVERSIGT

Scroll to Top