Inter tabte den første semifinalekamp hjemme mod Napoli

Her til aften har Inter taget imod Napoli i den første semifinalekamp i Coppa Italia.

Hjemme på Stadio Giuseppe Meazza (San Siro) tog Inter her til aften imod Napoli, og det var med Christian Eriksen på bænken fra start af.

Begge mandskaber stillede ellers utroligt stærkt op, og det var let at så, at en semifinale i Coppa Italia betyder meget for både fans og spillere.

Første halvleg endte uden scoringen, og stillingen ved pausen var derfor 0-0. I anden halvleg kom der i den grad gang i kampen, da der både blev scoret og uddelt flere gule kort.

I det 57. minut scorede gæsternes F. Ruiz til 0-1, og i det 66. minut blev Christian Eriksen sendt på banen. Den danske midtbanestjerne kunne dog ikke hjælpe værterne til hverken uafgjort eller sejr.

Napoli vandt derfor kampen med 0-1, og de har altså et godt udgangspunkt inden returkampen i begyndelsen af marts.