The perfect guide to the casino

FCK-stjerne åbner op: Er klar til at forlade FC København til sommer

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Lionel Messi truer med Barcelona-exit: Vil til engelsk gigant på fri transfer


Der varmes op til flere sommersalg for FC København, men alt tyder på, at klubben allerede er klar på det.

I vinterens transfervindue sagde FC København goddag til Mikkel Kaufmann og Ragnar Sigurdsson, imens Nicklas Bendtner forlod klubben efter kontrakten udløb og Carlo Holse forlod klubben til fordel for Rosenborg. Det kunne dog meget vel være endt med endnu en afgang, eftersom man valgte at hente Kaufmann med det samme, men her endte der altså ikke med at ske noget som helst.

Læs også: WHAT! Adama Traore kan skifte til La Liga-gigant til sommer

Efter Ståle Solbakken og FC København udnyttede en klausul i aftalen med AaB omkring Mikkel Kaufmann, og dermed hentede ham med det samme, blev særligt en angriber rygtet væk fra København. Den 27-årige Pieros Sotiriou har efter en længere periode med kritik, haft en godkendt afslutning på halvsæsonen i FCK, og derfor ville det i den grad være en god periode at sælge cyprioten i, imens jernet er varmt.

Det endte ikke med at ske, men med et kontraktudløb til sommeren 2022, skal der enten en forlængelse eller et salg på bordet i fremtiden, så man ikke ender med at stå i en dårlig situation. Til B.T. forklarer Pieros Sotiriou, at det godt kunne ende med et sommerskifte, og at han i samme omgang er åben for at skifte væk fra Danmark, hvis den rigtige mulighed byder sig.

– Jeg ved, hvad Ståle Solbakken tænker, og at FCK er en klub, der køber og sælger spillere. Jeg har to år endnu, og jeg er glad her. Hvis der kommer noget til sommer, hvorfor så ikke gå efter det? Hvis både Ståle og jeg er tilfredse med det, kan vi nok godt blive enige om det, udtaler han til mediet.

Læs også: Kasper Dolberg er den bedst betalte spiller i OGC Nice: Se hans lønseddel her

Pieros Sotiriou er på nuværende tidspunkt FC Københavns topscorer i Superligaen med ni kasser, og har i løbet af sin tid i FCK scoret 35 mål og leveret 11 assists i 109 kampe.

OVERSIGT

SPILFORSLAG FRA ODDSPROFIT

Scroll to Top