Brøndby-træner: Det her er ikke en slankekur – det er en livsstilsændring

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Lionel Messi truer med Barcelona-exit: Vil til engelsk gigant på fri transfer


Brøndby-træner Niels Frederiksen holder fast i top-3, selvom klubben har mistet Hany Mukhtar, Kamil Wilczek og Dominik Kaiser, der stod for to tredjedele af klubbens mål i efteråret.

Brøndby ligger nummer fire inden forårssæsonen, og klubben har solgt tre vigtige spillere, men målsætningen er stadig at blive nummer tre i Superligaen i denne sæson.

– Jeg føler hele tiden, at vores målsætning har været top-3, og den synes jeg, vi skal holde fast i. Jeg kan godt lide, at vi er ambitiøse og stiler højt. Det skal man gøre i en klub som Brøndby, der betyder meget for mange mennesker. Hvis det så ikke lykkes, så må vi jo revurdere og tænke over, om vi så var ambitiøse alligevel, siger Niels Frederiksen til B.T.

Læs også: WHAT! Adama Traore kan skifte til La Liga-gigant til sommer

Klubben er presset økonomisk, så derfor har der ikke været råd til at købe erstatninger for Hany Mukhtar (Nashville), Kamil Wilczek (APOEL Nicosia) og Dominik Kaiser (Hannover 96).

I stedet satser Brøndby i høj grad på unge spillere fra klubbens såkaldte Masterclass-projekt.

Læs også: Kasper Dolberg er den bedst betalte spiller i OGC Nice: Se hans lønseddel her

– Det, vi er ude i, det er jo ikke en slankekur, det er en livsstilsændring. Altså, det er en vedvarende ændring i måden, vi fungerer på som klub, som vi er i gang med, siger Niels Frederiksen.

Brøndby møder i første kamp i forårssæsonen OB på udebane på søndag.

OVERSIGT

Scroll to Top