The perfect guide to the casino

Brøndby-profil afslører: Skal væk fra Brøndby IF

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Lionel Messi truer med Barcelona-exit: Vil til engelsk gigant på fri transfer


Det blev et noget hårdt, men også lidt fornuftigt transfervindue for Brøndby IF, hvor man sagde farvel til en række profiler.

To dyre og efterhånden ældre herrer i form af Dominik Kaiser og Kamil Wilczek blev solgt, imens man på forhånd vidste, at Hany Mukhtar ville forlade klubben. Omvendt skete der ikke så meget den anden vej, og derfor fik Brøndby tyndet ud i truppen og lønkronerne, men det kunne sagtens være endt med et exit eller to mere til et par profiler på holdet. En af dem er Anthony Jung, der nu udtaler sig om transfervinduet og sine fremtidsplaner.

Læs også: WHAT! Adama Traore kan skifte til La Liga-gigant til sommer

I et interview med B.T. fortæller Jung, at flere tyske klubber var konkrete i forhold til en transfer, men grundet hans gode forhold til klubben, valgte han at tage minimum et halvt år mere.

– Der har været nogle tyske klubber, som har henvendt sig. Specielt Bochum var meget konkrete, mens der ligeledes var lidt fra Hannover 96. Derudover har der været de sædvanlige rygter, som jeg ikke har forholdt mig til. Jeg kan ikke klage over noget her. Jeg spiller, jeg føler mig velkommen, og spillerne stoler på mig. Jeg føler lidt, at de har brug for mig, og jeg har brug for dem.

Den 28-årige tysker har spillet 26 kampe for Brøndby i denne sæson, og har i den grad været fast mand på holdet. Kontrakten med Brøndby udløber til sommeren 2021, og til mediet åbner Jung også op for, at han har planer om et exit i fremtiden.

– Jeg ser mig selv spille i Tyskland i løbet af de kommende år, men hvornår det helt præcist bliver, ved jeg ikke. Lige nu er jeg her, og det er jeg glad for.

Læs også: Kasper Dolberg er den bedst betalte spiller i OGC Nice: Se hans lønseddel her

Anthony Jung kom i første omgang til Brøndby i 2017 på et lejeophold, og skiftede derefter permanent til klubben i 2018. I alt er det blevet til 99 kampe for klubben.

OVERSIGT

Scroll to Top