The perfect guide to the casino

Tidligere Barcelona-boss: Neymar tilbage? Så skal han først sige undskyld

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Lionel Messi truer med Barcelona-exit: Vil til engelsk gigant på fri transfer


Neymar skal ned på knæ og sige undskyld, hvis han skal tilbage til FC Barcelona, mener klubbens tidligere vice-præsident, Jordi Mestre.

– Ud fra et følelsesmæssigt synspunkt ville jeg ikke købe ham tilbage, siger Jordi Mestre til Barcelona-avisen El Mundo Deportico. Det skriver den Madrid-baserede sportsavis MARCA.

– Men ud fra et sportsligt synspunkt så er det naturligvis en god idé, siger Jordi Mestre, der uddyber sit synspunkt:

Læs også: WHAT! Adama Traore kan skifte til La Liga-gigant til sommer

– Hvis han skal tilbage, skal han gå bodsgang. Han skal droppe den retssag, han har anlagt mod klubben for manglende betaling, han skal undskylde, og så skal han fremover leve et noget nær perfekt liv, siger Jordi Mestre med henvisning til, at der ofte er fest og farver i nærheden af Neymar, der for nylig holdt endnu en vild fødselsdag, da han blev 28 år.

FC Barcelona havde i sin tid sat en frikøbsklausul på Neymar på 1,6 milliarder kroner, der bevidst var sat så højt, at klubben ikke regnede med, at nogen ville betale så mange penge. Men det ville Paris Saint-Germain i sommeren 2017.

Læs også: Kasper Dolberg er den bedst betalte spiller i OGC Nice: Se hans lønseddel her

– Problemet var, at Neymar ikke fortalte nogen, at han ville væk. Ingen anede noget om det. Lige pludselig skrev han bare under på kontrakten med Paris saint-Germain, og kort efter fortrød han åbenbart, for han jamrede sig og sagde, at han ville tilbage.

De to klubber forhandlede i sommer om et tilbagekøb, men de kunne ikke blive enige om overgangssummen.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top