The perfect guide to the casino

PSG-boss raser: Jeg har hørt ubehagelige ting om Mbappé

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Lionel Messi truer med Barcelona-exit: Vil til engelsk gigant på fri transfer


Kylian Mbappé får nu opbakning fra klubben af.

I sidste weekend kom superstjernen Kylian Mbappé i fokus, da han begyndte at skændes med PSG-træner Thomas Tuchel efter en udskiftning.

Siden da har den franske angriber modtaget stor kritik på grund af sin opførsel, og det får nu PSG til at reagere. Således har sportsdirektør Leonardo været ude og forsvare stjernen.

Læs også: WHAT! Adama Traore kan skifte til La Liga-gigant til sommer

– Jeg har hørt ting om Mbappe. Om hans personlighed. Det gør mig utilpas. Når en spiller forlader banen og taler med træneren, okay… Det var hans fejl, vi snakker om det og afklarer det, siger Leonardo til Canal+ og fortsætter:

– Men når man siger, at han er en forkælet dreng. Det accepterer jeg ikke, for han er en charmerende og meget dedikeret person og en fantastisk spiller.

Læs også: Kasper Dolberg er den bedst betalte spiller i OGC Nice: Se hans lønseddel her

Desuden mener Leonardo også, at de franske fans skal glæde sig over PSG og de store stjerner i klubben, og så samtidig skrue ned for den generelle kritik.

– Lad os nyde det. Jeg er en glad sportsdirektør. Vi bør drage fordel af det. Det er glæden ved fodbold. Vi skal stoppe med at snakke om problemerne, siger han.

PSG er solidt placeret på førstepladsen i Ligue 1, mens at de møder Borussia Dortmund i de to kommende Champions League-kampe.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top