The perfect guide to the casino

Milanos borgmesters drøm: Send Zlatan-statuen ned til os!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs ogsĂ¥: Lionel Messi truer med Barcelona-exit: Vil til engelsk gigant pĂ¥ fri transfer


Zlatan-statuen er savet i stykker og gemt af vejen i Malmø. Men Milanos borgmester vil gerne have den stĂ¥ende i sin by.

Zlatan Ibrahimovic spiller nu for anden gang for AC Milan, der ligesom Inter er hjemmehørende i Milano. Den 38-Ă¥rige svenske fodboldhelt har ogsĂ¥ tidligere spillet for bysbørnene.

– Selv vi Inter-fans har mange gode minder om Zlatan. Jeg tror ganske enkelt, at han er en person, som hele byen har taget til sit hjerte, siger Milanos borgmester, Giuseppe Sala, til den nationale svenske tv-station, SVT. Det skriver Ritzaus Bureau.

Læs ogsĂ¥: WHAT! Adama Traore kan skifte til La Liga-gigant til sommer

I Malmø blev statuen sat uden for Malmö Stadion sidste Ă¥r til stor begejstring for de lokale, eftersom Zlatan Ibrahimovic begyndte sin fantastiske karriere i Malmö FF.

Men siden forsvandt begejstringen, da det viste sig, at Zlatan Ibrahimovic var blevet delejer af Hammarby fra Stockholm, som han oven i købet sagde, at han ville gøre til Skandinaviens største klub.

Læs ogsĂ¥: Kasper Dolberg er den bedst betalte spiller i OGC Nice: Se hans lønseddel her

Det fik ukendte hærværksmænd til at ødelægge statuen, som nu er pakket væk – men som altsĂ¥ kan ende i Milano i stedet.

– For os italienere er Zlatan Ibrahimovic et positivt forbillede, som er lykkedes inden for sin sport, siger Giuseppe Sala.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top