The perfect guide to the casino

Mandagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: ‘CV’ vil strække sig langt for dansk stjernespiller med fortid i Brøndby


Her har du mandagens rygtebørs.

Rygter i Tyskland har sat selveste Cristiano Ronaldo i forbindelse med Bayern München, men ifølge engelske The Sun er de forsvarende tyske mestre ikke interesserede i den 35-årige mega-stjerne fra Juventus, fordi den sydtyske storklub synes, portugiseren er for gammel.

Liverpool vil til sommer forsøge at købe den tyske landsholdsspiller, Timo Werner fra RB Leipzig, der skal øge konkurrencen blandt angriberne hos Premier Leagues nuværende førerhold. Det er ikke mindst udsigten til, at både egypteren Mohamed Salah og senegaleseren Sadio Mané skal spille med i African Cup of Nations midt i næste sæson, der gør, at klubben føler, den må gøre noget. Den historie har Sportsmole.

Læs også: Nicki Bille forsvandt pludselig: Nu afslører han sandheden om sin forsvinden

Raheem Sterling er skadet, men den engelske landsholdsangriber tror ifølge Daily Telegraph (kræver login) på, at han kan nå at blive klar til Manchester Citys Champions League-kampe mod Real Madrid, der efter sigende er interesserede i at købe den 25-årige målmager.

Aston Villas Jack Grealish er til gengæld ifølge goal.com gået på husjagt i Manchester-området, og det kunne jo antyde, at midtbane-esset skifter til en af Manchester-klubberne til næste sæson. De røde fra Manchester United skulle være favoritten.

Læs også: Træneren bekræfter: Stor handel på vej – FC Barcelona forhandler med denne angriber

Juventus-træner Maurizio Sarri holder øje med Chelseas brasilianskfødte italiener, Jorginho. De to kender hinanden fra deres fælles fortid i både London-klubben og i Napoli. Daily Star har udtalelser om sagen.

Paris Saint-Germain har ifølge The Sun tænkt sig at holde et vågent øje med præstationerne fra den engelske landsholdsback, Danny Rose, som Tottenham har udlejet til Newcastle fra resten af sæsonen, da de franske mestre overvejer at tilbyde ham en kontrakt.

Sheffield United er interesserede i at veksle lejeaftalen med målmanden Dean Henderson til en permanent én af slagsen, men Manchester United vil ifølge Manchester Evening News kræve 30 millioner pund (265 millioner kr.), og det er formentlig mere, end The Blades vil ofre på ham. Moderklubben har problemer på posten, fordi spanske David de Gea er ustabil, og fordi begge reserver, argentineren Sergio Romero og den engelske veteran, Lee Grant, er på vej væk.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top