The perfect guide to the casino

Desperat eller genialt? FC Barcelona prøvede at hente 35-årig ikon til klubben

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Lionel Messi truer med Barcelona-exit: Vil til engelsk gigant på fri transfer


Der er problemer i FC Barcelona, og de ser kun ud til at blive større med Champions League lige rundt om hjørnet.

Først blev Luis Suarez skadet og opereret, og sidenhen er Ousmane Dembélé endnu en gang blevet skadet, efter han var ved at være helt kampklar igen. Derfor er Barcelonas offensiv noget tyndt besat med Lionel Messi, Antoine Griezmann og Ansu Fati som de tre offensive navne, der er helt klar. Det var også til at se i gårsdagens sejr mod Real Betis, hvor Arturo Vidal mere eller mindre blev anset som den tredje offensive spiller ved siden af Messi og Griezmann.

Læs også: WHAT! Adama Traore kan skifte til La Liga-gigant til sommer

I vinterens transfervindue fik man ikke tilføjet nye kræfter til offensiven, men det var ikke fordi, at Barcelona ikke prøvede. Nu melder både spanske Sport og AS om, at FC Barcelona prøvede at hente en ægte FC Barcelona-legende tilbage til klubben. Fra 2002-2018 var Andrés Iniesta en del af Barcelonas førstehold, men har siden sommeren 2018 tørnet ud for japanske Vissel Kobe.

Her går det rigtig fint for Iniesta, der på trods af en alder på 35 år, stadig ser ud til at have et par år tilbage i sig. AS og Sport erfarer, at Barcelona prøvede at hente Iniesta til klubben i vinterens transfervindue på en lejeaftale, men mislykkede i sidste ende. Grunden til dette var, at Vissel Kobe ikke ville undvære deres spanske stjerne.

Den nye Barcelona-træner, Quique Setien, udtalte med et smil på læben efter sin ansættelse, at Iniesta var den klublegende han helst ville hente til klubben da han blev spurgt om netop det spørgsmål.

Læs også: Kasper Dolberg er den bedst betalte spiller i OGC Nice: Se hans lønseddel her

Udover at vinde fire Champions League-titler, ni spanske mesterskaber og et hav af andre titler, spillede Iniesta næsten 700 kampe for FC Barcelona.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top