The perfect guide to the casino

Dansk veteranmÄlmand til svensk storklub: Jeg kan lave redninger, der vinder kampe!

Foto: Ritzau Scanpix

LÊs ogsÄ: Lionel Messi truer med Barcelona-exit: Vil til engelsk gigant pÄ fri transfer


Den danske veteran-mÄlmand, 35-Ärige David Ousted, skal trÊne med i resten af svenske Hammarbys trÊningslejr i Portugal.

Årsagen er, at den 39-Ă„rige reservemĂ„lmand, Johan Wiland, stadig er usikker pĂ„ fremtiden.

Den tidligere FCK-keeper mistede pladsen som fÞrstemÄlmand til Davor Blazevic i sidste sÊson, og han har stadig problemer med sin skulder.

LÊs ogsÄ: WHAT! Adama Traore kan skifte til La Liga-gigant til sommer

Og nu forsÞger Hammarby sig altsÄ med David Ousted.

– Jeg har lavet en aftale med Jesper Jansson (Hammarbys sportschef, red.) om, at jeg pĂ„ grund af usikkerheden med Johan Wiland trĂŠner med i nogle dage. SĂ„ kan vi se hinanden an. Jeg er en mĂ„lmand, der kommunikerer meget, og som prĂžver at sĂžrge for, at alle forsvarsspillere er, hvor de skal vĂŠre. Og sĂ„ er jeg en mĂ„lmand, der kan lave redninger, der vinder kampe. Og det hĂ„ber jeg, at jeg kan fĂ„ lov at vise, siger David Ousted til svenske fotbollskanalen.se

LÊs ogsÄ: Kasper Dolberg er den bedst betalte spiller i OGC Nice: Se hans lÞnseddel her

David Ousted er i Danmark mest kendt for sin tid i SĂžnderjyske og Randers FC, men han har siden da spillet i den bedste amerikanske liga for Vancouver Whitecaps, D. C. United og Chicago Fire.

– Jeg vil gerne videre fra Chicago, for de kĂžbte en tysk mĂ„lmand, som fik chancen og greb den, selvom det skete, efter at jeg havde holdt nullet tre gange i trĂŠk. Sidste Ă„r var det meget tĂŠt i den svenske liga, og Hammarby blev nummer tre. MĂ„ske kan jeg gĂžre den forskel, der giver det sidste, siger David Ousted.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top