The perfect guide to the casino

Medie: Desperate Barcelona vil hente tidligere Arsenal-flop for 150 millioner kroner

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: ‘CV’ vil strække sig langt for dansk stjernespiller med fortid i Brøndby


FC Barcelona løber konstant ind i en mur af problemer, når det handler om klubbens offensiv, og nu er den gal igen.

Det var næsten ventet, at Barcelona hentede en midlertidig angriber til klubben i vinterens transfervindue, efter Luis Suarez blev opereret for en knæskade i januar, og derfor sidder ude i flere måneder. Efter rygter og flere mislykkedes forsøg, fik Barcelona ikke hentet en ny angriber til klubben i januar, men har i stedet købt Francisco Trincão, der først kommer til klubben til sommer.

Læs også: Nicki Bille forsvandt pludselig: Nu afslører han sandheden om sin forsvinden

Nu er der igen opstået problemer for Barcelona, eftersom Ousmane Dembélé endnu en gang er blevet ramt af en skade, kort efter han var ved at være kampklar igen. Her lyder meldingen på, at Dembélé kan risikere at være ude i flere måneder, og derfor er den spanske storklub meget tyndt besat på angrebspladserne. Selvom transfervinduet er lukket, skulle der dog være en mulighed for, at Barcelona kan handle før sommeren.

Hvis FC Barcelona kan bevise, at Dembélé er skadet i mere end fem måneder, kan de få en tilladelse fra det spanske fodboldforbund til at hente en erstatning til klubben. Ifølge AS Diario, har klubben allerede udset sig en angriber, hvis de får tilladelsen i hus. Her skulle der være tale om den nuværende Alavés-angriber, Lucas Perez.

Læs også: Træneren bekræfter: Stor handel på vej – FC Barcelona forhandler med denne angriber

Lucas Perez har tidligere spillet for Arsenal, hvor han var på kontrakt fra 2016-2018, men brugte det meste af sin tid væk fra klubben på lejeaftaler. Den 31-årige angriber vendte retur til Spanien i 2019, og har sidenhen scoret ni mål og leveret fire assists i 22 kampe for Alavés. Ifølge AS Diario, er prisen på Perez på 150 millioner kroner.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top