The perfect guide to the casino

Dansk målmand bekræfter: Jeg ville elske at spille i denne klub

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: ‘CV’ vil strække sig langt for dansk stjernespiller med fortid i Brøndby


David Ousted håber på en aftale med en svensk storklub.

Danske David Ousted er for tiden uden kontrakt, da aftalen med amerikanske Chicago Fire udløb ved årsskiftet. Den 35-årige målmand er dog taget med svenske Hammarby på træningslejr, og han tror og håber på en permanent aftale.

– Jeg havde en lang flyvetur, men ellers har det været en god dag. Jeg har nået at møde nogle af spillerne på holdet, men ikke alle, siger Ousted ifølge Fotboll Direkt og fortsætter om planen i Hammarby:

Læs også: Nicki Bille forsvandt pludselig: Nu afslører han sandheden om sin forsvinden

– Vi tager det dag for dag. Vi skal lære hinanden at kende, og så må vi se. Jeg kender til situationen med Johan Wiland, så jeg tænker, at vejen fremad nu er at lære drengene at kende, og så tager vi den derfra.

– Jeg kendte lidt til klubben og har spurgt lidt rundt omkring. Jeg ved, at de har leveret gode resultater i de seneste sæsoner, og de spiller fin fodbold. De har rigtig gode fans, og jeg har hørt meget om deres hjemmebane, Tele2 Arena.

Læs også: Træneren bekræfter: Stor handel på vej – FC Barcelona forhandler med denne angriber

– Jeg ville elske at spille for en klub som Hammarby, så det ville være en god mulighed, siger Ousted.

David Ousted har siden sommeren 2013 spillet for tre forskellige klubber i MLS. Han har tidligere i karrieren spillet for Randers, SønderjyskE og Brøndby IF i Danmark.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top