The perfect guide to the casino

Stor målfest da Bayer Leverkusen vendte 2-3 til 4-3 på to minutter mod Borussia Dortmund

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: ‘CV’ vil strække sig langt for dansk stjernespiller med fortid i Brøndby


Tilskuerne var vidne til hele syv mål da Bayer Leverkusen tog imod Borussia Dortmund i Bundesligaen.

Både Bayer Leverkusen og Borussia Dortmund er stadig helt med i kampen om det tyske mesterskab, og derfor var der tre yderst vigtige point på spil. Imens Dortmund med en sejr kunne komme op på siden af Bayern München på førstepladsen, kunne Leverkusen mindske forspringet til München til fem point. Det var netop hjemmeholdet, der kom bedst fra start, da topscorer Kevin Volland scorede til 1-0 efter 20 minutter.

Læs også: Nicki Bille forsvandt pludselig: Nu afslører han sandheden om sin forsvinden

Blot to minutter senere udlignede Mats Hummels på et hjørnespark, og 11 minutter efter, gjorde den nye Dortmund-spiller Emre Can, det til 1-2 i hans første start for klubben. Emre Can modtog bolden lidt tilfældigt langt ude for feltet, tog et træk, og hamrede bolden direkte op i krogen. Derfra lignede det længe, at Dortmund kunne gå til pause med en føring, men få minutter før pausefløjtet, dukkede Kevin Volland endnu en gang op, og gjorde det til 2-2.

Efter 65 minutter kom Dortmund endnu en gang i front, denne gang på et mål af Raphael Guerreiro. Men i løbet af blot to minutter i slutningen af kampen, scorede Bayer Leverkusen til både 3-3 og 4-3. Leon Bailey stod bag det første mål, og nærmest angrebet efter, var det Lars Bender, der kunne sende hjemmeholdet i front.

Læs også: Træneren bekræfter: Stor handel på vej – FC Barcelona forhandler med denne angriber

Den føring holdt i kampens sidste ti minutter, og dermed snuppede Bayer Leverkusen lidt overraskende alle tre point.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top