The perfect guide to the casino

Afsløring: FC Midtjylland modtager millioner ved Brentford-oprykning

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: ‘CV’ vil strække sig langt for dansk stjernespiller med fortid i Brøndby


I 2014 overbeviste FC Midtjylland-formanden, Rasmus Ankersen, at den nuværende ejer i Brentford, Matthew Benham, skulle investere i den danske klub.

Det har sidenhen vist sig at være en meget fin forretning for begge klubber, og nu kan det vise sig at blive endnu bedre for FC Midtjylland. Rasmus Ankersen er formand i FC Midtjylland, men samtidig sportsdirektør i Brentford, og derfor har han en fod inde i begge klubber. Det gjorde blandt andet handlen omkring Emiliano Marcondes, der blev udlejet til FC Midtjylland fra september-december 2019, meget lettere.

Læs også: Nicki Bille forsvandt pludselig: Nu afslører han sandheden om sin forsvinden

Nu afslører Rasmus Ankersen overfor TV Midtvest, at FC Midtjyllands fans bør holde mere end nogensinde før med Brentford, da en oprykning til Premier League vil give millioner til den danske klub.

– Det giver så ufattelig mange millioner at rykke op i Premier League, og det er også Matthew Benhams hensigt, at nogle af de millioner skal komme FC Midtjylland til gode. Så alle FCM-fans skal bare krydse fingre for Brentford lige nu. Det vil være helt naturligt, at FC Midtjylland også får del i de mange millioner, der bliver udbetalt ved en oprykning til Premier League. Vi har vist, at vi kan noget på den danske scene. Nu skal vi tage næste skridt og også få europæisk succes. Og der vil en stor pose penge fra England kunne hjælpe FCM på vej, lyder det fra FCM-formanden og Brentford-sportsdirektøren til mediet.

Brentford har blot tre point op til West Bromwich på 1. pladsen, der dog har spillet en kamp mindre. På nuværende tidspunkt er danskerklubben placeret på ligaens 4. plads, hvilket stadig sikrer en plads til playoff om oprykningspladserne. Det er dog kun nummer et og to i ligaen, der er sikret oprykning.

Læs også: Træneren bekræfter: Stor handel på vej – FC Barcelona forhandler med denne angriber

Brentford har i løbet af de seneste par år sikret sig noget af en danskerkoloni. Udover cheftræner Thomas Frank, har Brentford blandt andet Luka Racic, Mads Roerslev, Emiliano Marcondes, Mathias Jensen, Christian Nørgaard og Henrik Dalsgaard på kontrakt.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top