The perfect guide to the casino

Krisemøde i Barcelona: Sportschefen er på vippen

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: ‘CV’ vil strække sig langt for dansk stjernespiller med fortid i Brøndby


FC Barcelonas sportschef, Eric Abidal, kan være fortid i klubben, efter at han har lagt sig ud med spillertruppen med Lionel Messi i spidsen.

Den spanske sportsavis AS citerer Barcelona-radiostationen RAC-1 for, at Eric Abidal skal til møde med klubbens præsident, Josep Maria Bartomeu, efter franskmandens udtalelser om forholdene under den tidligere træner. Ernesto Valverde.

Mødet kan ende med, at Eric Abidal bliver fyret, eller at han selv vælger at gå.

Læs også: Nicki Bille forsvandt pludselig: Nu afslører han sandheden om sin forsvinden

Baggrunden er et interview med sportschefen, hvor han bl.a hævdede, at spillerne ikke følte, at træningen under den tidligere træner, Ernesto Valverde, var hård nok.

Det fik klubbens anfører, verdensstjernen Lionel Messi, til på Instagram at kræve, at ledelsen tog sit ansvar alvorligt, og at han i hvert fald ikke ville tages til indtægt for synspunktet om træningen under Ernesto Valverde, som blev fyret i sidste måned og erstattet af Quique Sétien.

Læs også: Træneren bekræfter: Stor handel på vej – FC Barcelona forhandler med denne angriber

Det hele kommer oven på et transfervindue i januar, hvor det ikke lykkedes for Eric Abidal at få købt eller lejet en ny angriber til holdet, selvom Luis Suárez er gået i stykker og først ventes klar til maj.

I mellemtiden har FC Barcelona mistet førstepladsen i ligaen til ærkerivalerne fra Real Madrid.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top