Mere ballade i PSG: Mbappé nægter at undskylde til træneren

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: ‘CV’ vil strække sig langt for dansk stjernespiller med fortid i Brøndby


Stjernen Kylian Mbappé nægter at sige undskyld til Paris Saint-Germains træner, Thomas Tuchel, for sin opførsel i lørdags, da han blev skiftet ud.

Thomas Tuchel valgte at sende Mauro Icardi på banen i stedet for Kylian Mbappé i lørdagens kamp mod Montpellier midtvejs i anden halvleg. Da førte Paris Saint-Germain kampen med 5-0, som også blev resultatet af dysten.

Men Kylian Mbappé var tydeligvis ikke tilfreds med at blive skiftet ud, og han skubbede til Thomas Tuchel, da tyskeren forsøgte at forklare ham, hvorfor han skulle forlade banen.

Læs også: Nicki Bille forsvandt pludselig: Nu afslører han sandheden om sin forsvinden

– Det her er fodbold. Det er ikke tennis. Han må lære at forstå, at jeg træffer beslutningerne for holdets skyld, sagde Thomas Tuchel efter kampen.

Søndag blev der så holdt krisemøde mellem Kylian Mbappé, Thomas Tuchel og klubbens sportsdirektør, brasilianeren Leonardo.

Læs også: Træneren bekræfter: Stor handel på vej – FC Barcelona forhandler med denne angriber

Men ifølge spanske AS nægtede den franske angriber at undskylde sin opførsel. Han indrømmede dog, at han måske nok overreagerede en smule.

Leonardo har efterfølgende ikke villet kommentere den konkrete sag, men han har sagt, at situationen ikke er ualmindelig i en fodboldklub, hvor alle spillere går efter at spille så meget som overhovedet muligt.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top