The perfect guide to the casino

Football Manager: Klopp følger med i Liverpools kamp – på computer

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: ‘CV’ vil strække sig langt for dansk stjernespiller med fortid i Brøndby


Jürgen Klopp møder ikke op til FA Cup-omkampen mellem Liverpool og Shrewsbury. Han vil dog følge kampen på computer.

Liverpool spiller tirsdag aften omkamp i FA Cup-turneringen mod Shrewsbury fra den tredjebedste række, League One. Men det bliver uden Jürgen Klopp på sidelinjen.

Premier League holder vinterpause, og Jürgen Klopp har ikke tænkt sig at møde op til kampen i FA Cup. Han har indrømmet, at han bliver væk i protest mod dårlig planlægning, fordi omkampen er placeret i Premier Leagues vinterpause.

Læs også: Nicki Bille forsvandt pludselig: Nu afslører han sandheden om sin forsvinden

Det bliver også et hold af reserve- og ungdomsspillere, der løber på banen foran 50.000 tilskuere på Anfield. Men Jürgen Klopp følger kampen på computer og kan sende beskeder via sms.

Og det kan sagtens være nyttigt, mener træneren for Liverpools U23-hold, Neil Critchley, der også skal stå i spidsen for Liverpool i kampen mod Shrewsbury.

Læs også: Træneren bekræfter: Stor handel på vej – FC Barcelona forhandler med denne angriber

– Jeg modtog ikke selv besked af manageren i Carabao Cup-kampen mod Aston Villa, men det var der en af hjælpetrænerne. der gjorde. Her skrev Klopp, at vi bare skulle fortsætte, og at vi egentlig ikke havde gjort noget forkert, selvom vi var bagud 0-4 ved pausen, siger Neil Critchley ifølge den britiske avis, The Guardian.

Ved den lejlighed var Klopp fraværende, fordi Liverpool skulle spille semifinale i VM for klubhold dagen efter. Liverpool røg ud af Carabao Cup mod Aston Villa, som endte med at vinde kampen 5-0.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top