The perfect guide to the casino

Ståle Solbakken ærgrer sig: Det er da vemodigt

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: ‘CV’ vil strække sig langt for dansk stjernespiller med fortid i Brøndby


FCK-manager Ståle Solbakken ærgrer sig over, at klubben måtte sælge Carlo Holse til Rosenborg.

Carlo Holse har tidligere været udlejet til Esbjerg, og han har ikke på noget tidspunkt for alvor overbevist om, at han kan forstærke Superliga-mandskabet fra FCK, som derfor har solgt ham til Rosenborg.

– Når det gælder Carlo, havde vi en dialog med ham det sidste halve år. Han er vores egen spiller, vores mand, der er kommet fra vores egen afdeling, så det var selvfølgelig ekstra vemodigt at sige farvel. Men samtidig tror, vi det er det rigtige for os og Carlo, og vi fik en fin deal med Rosenborg, og en deal som bliver fin i fremtiden, hvis Carlo for alvor slår igennem, så det er okay, siger Ståle Solbakken til klubbens hjemmeside.

Læs også: Nicki Bille forsvandt pludselig: Nu afslører han sandheden om sin forsvinden

20-årige Carlo Holse – der strengt taget hedder Carl-Johan Holse – fik debut for de københavnske løver i 2017, og kontrakten med Rosenborg er på fire år.

Alt i alt er Ståle Solbakken godt tilfreds med januar måneds transfervindue, hvor klubben købte Mikkel Kaufmann fra AaB og hentede islændingen Ragnar Sigurdsson hjem fra russiske Rostov. Truppen har en tilpas størrelse, mener nordmanden.

Læs også: Træneren bekræfter: Stor handel på vej – FC Barcelona forhandler med denne angriber

– Det er meget sjældent, at jeg har haft så få spillere, der har banket på døren, fordi de synes, de har fået for lidt spilletid. Måske Bryan Oviedo følte, at han spillede lidt for lidt i en periode, men samtlige andre har nok følt, at de har spillet mere end nok, siger Ståle Solbakken.

De forsvarende mestre overvintrer på Superligaens andenplads, og de spiller i den første kamp i forårssæonen ude mod nedrykningstruede Esbjerg.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top