The perfect guide to the casino

Hvor skal Brøndbys mål komme fra? Niels Frederiksen har svaret

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: ‘CV’ vil strække sig langt for dansk stjernespiller med fortid i Brøndby


Wingbacks og midtbanespillere må afslutte noget mere for Brøndby, fastslår cheftræner Niels Frederiksen efter afgang af store profiler.

Brøndby er sammen med FCK det hold, der har scoret flest mål i Superligaen i denne sæson, men i vinterpausen har de blågule solgt to af de spillere, der har scoret flest – nemlig Kamil Wilcek (APOEL) og Dominik Kaiser /Hannover 96).

Læs også: Nicki Bille forsvandt pludselig: Nu afslører han sandheden om sin forsvinden

Dertil kommer, at klubben også har mistet midtbanedynamoen Hany Mukhtar (Nashville). Og der er ikke købt erstatninger, for det er der ikke råd til.

– Det kan man sige, når man kigger på papiret og ser det udefra. Man skal huske på, at vi ikke spiller med ni spillere, fordi vi har sagt farvel til Wilczek og Kaiser. Vi får lov at sætte to andre ind, som forhåbentlig også kan hjælpe os, og så giver det altid en ny dynamik i en gruppe. siger Brøndby-træner Niels Frederiksen til Ekstra Bladet.

Læs også: Træneren bekræfter: Stor handel på vej – FC Barcelona forhandler med denne angriber

Han peger på eingbacks som nogle af dem, der kan score flere mål.

– Der er bare flere, der skal byde sig til. Der er også nogle centrale midtbanespillere, der skal afslutte noget mere. siger Niels Frederiksen, der betragter sig selv som rimelig optimistisk inden forårs-sæsonen.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top