The perfect guide to the casino

Esbjerg gik transferamok: Her er sandheden bag

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: ‘CV’ vil strække sig langt for dansk stjernespiller med fortid i Brøndby


Esbjerg fB gik transferamok og tilføjede flere spillere til førsteholdet, men hvor kom pengene fra?

Esbjerg fB viste tænder på transfermarkedet, hvor man hentede Vito Mannone, Søren Reese, Franz Brorsson, Kevin Conboy, Rafal Kurzawa og Ante Erceg.

Alle – med undtagelse af Kevin Conboy – blev hentet på lejeaftaler, men det er nogle særdeles løntunge spillere, så det har ikke været billigt.

Økonomien har dog ikke været prangende i de seneste år, så man kan stille sig det spørgsmål, hvor i alverden pengene kommer fra.

Læs også: Nicki Bille forsvandt pludselig: Nu afslører han sandheden om sin forsvinden

Esbjergs administrerende direktør Brian Knudsen afslører nu, at man fik tilført fem millioner kroner til transfers af Claus Sørensen Gruppen, som er hovedaktionær og hovedsponsor i Esbjerg fB.

– Vi kan i hvert fald sige, at de spillere, vi har fået ind, er spillere af en kaliber, vi normalt ikke kunne tage ind. Det har grundlænggende betydet, at vi har haft mulighed for at forstærke truppen med henblik på at overleve, siger administrerende direktør Brian Knudsen til tipsbladet.dk.

Derudover har Claus Sørensen Gruppen også lovet 15 millioner kroner til resten af denne sæson og 10 millioner kroner til næste.

Læs også: Træneren bekræfter: Stor handel på vej – FC Barcelona forhandler med denne angriber

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top