The perfect guide to the casino

Chelsea købte ikke en eneste spiller: – Lampard er frustreret!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: ‘CV’ vil strække sig langt for dansk stjernespiller med fortid i Brøndby


Chelsea havde fået ophævet klubbens transferforbud, men de blå fra London endte alligevel med ikke at købe en eneste ny spiller i januar. Ekspert er ikke i tvivl om, at det frustrerer manager Frank Lampard.

Chelsea havde hyret dyre advokater for at få ophævet det forbud mod køb af spillere, der plagede klubben så hårdt i sommer. Og så endte januar måneds transfervindue med, at klubben slet ikke købte nogen.

– Man kan godt forstå, at Frank Lampard er frustreret. Det skinnede også igennem på hans korte pressekonference efter kampen mod Leicester, skriver den tidligere landsholds-stjerne, Alan Shearer, i sin klumme i The Sun.

Læs også: Nicki Bille forsvandt pludselig: Nu afslører han sandheden om sin forsvinden

Chelsea spillede 2-2 i Leicester, og det betyder, at holdet fremdeles ligger på fjerdepladsen – men nu kun med fire point ned til Tottenham, der vandt 2-0 over Manchester City.

Tottenham købte i januar både hollandske Steven Bergwijn af PSV Eindhoven og portugiseren Gedson Fernandes af Benfica, mens de jo mistede CHristian Eriksen til Inter. Samtidig gjorde de lejeaftalen af argentineren Giovani lo Celso til et permanent køb.

Læs også: Træneren bekræfter: Stor handel på vej – FC Barcelona forhandler med denne angriber

– Hvis Chelsea holder fast i den fjerdeplads og kommer i Champions League, vil det være en flot præstation i betragtning af, at han endnu ikke har købt en eneste ny spiller i sit første år som manager, skriver Alan SHearer.

– Han er hjulpet lidt af, at både Tottenham, Manchester United og Arsenal har haft skuffende sæsoner, men faktisk skal han også passe en smule på Sheffield United og Wolverhampton, der godt kunne have som ambition at indhente Chelsea, mener den tidligere landsholdsangriber.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top