The perfect guide to the casino

Brøndby-chef efter hårdt januar-vindue: Vi er fortsat nødt til at sælge spillere

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: ‘CV’ vil strække sig langt for dansk stjernespiller med fortid i Brøndby


Brøndby vil også i den nærmeste fremtid være tvunget til at sælge spillere for at have penge nok i kassen, siger fodbolddirektør Carsten V. Jensen.

I vinterpausen solgte Brøndby Kamil Wilczek til APOEL Nicosia fra Cypern og Dominik Kaiser til tyske Hannover 96. Dertil kom, at klubben solgte Hany Mukhtar til Nashville, men de penge var allerede indregnet i regnskabet for 2019, der alligevel endte med et stort underskud.

Den dårlige økonomi gør samtidig, at Brøndby ikke har købt en eneste ny spiller i vinterpausen.

Læs også: Nicki Bille forsvandt pludselig: Nu afslører han sandheden om sin forsvinden

– Vi er i en situation, hvor vi er afhængige af, at vi får de her transfers år til år, og at de er placeret, som vi gerne vil have dem – helst to gange om året, så vi kan få et tilfredsstillende cashflow. Men det er jo også fordi, vi ikke har den buffer, som ville være sund at have, siger Carsten V. Jensen i et interview til Brøndbys hjemmeside. Det skriver tipsbladet.dk

– Vi har lagt en vej fra i sommer og frem, og vi skal gøre os selv mere attraktive på transfermarkedet og tage vores andel af de transferkroner, der er derude. siger han.

Læs også: Træneren bekræfter: Stor handel på vej – FC Barcelona forhandler med denne angriber

Brøndby var tidligere kendt som en talentfabrik, men i de senere år har det været så som så med spillere af egen avl på klubbens bedste hold.

Her håber Carsten B, Jensen på, at klubbens Masterclass fremover kan levere flere spillere.

– En god historie vil være, at vi får en spiller igennem systemet fra Masterclass, og han så spiller 100 kampe, inden han bliver solgt til udlandet for mange penge for så at komme tilbage og give noget tilbage til Brøndby i de sidste to-tre sæsoner af karrieren, siger han og henviser til den tidligere landsholdsanfører, Daniel Agger, hvis karriere forløb på nogenlunde denne måde.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top