The perfect guide to the casino

Fredagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: ‘CV’ vil strække sig langt for dansk stjernespiller med fortid i Brøndby


Her har du fredagens rygtebørs.

FC Barcelona vil forsøge at sælge den brasilianske midtbanespiller, Philippe Coutinho, som klubben købte i dyre domme af Liverpool for et par år siden, men som katalanerne netop nu har lejet ud til Bayern München. De er ikke voldsomt interesserede i at få ham retur, så derfor prøver de i stedet at sælge. Sportsmole har historien.

En af de tilsyneladende mere sikre transfers i denne måned har været Edinson Cavani fra Paris Saint-Germain til Atlético Madrid, der har brug for en mand med mål i støvlerne. Men da det ikke har været muligt for den spanske hovedstadsklub at sælge den franske midtbanespiller, Thomas Lemar, vil de alligevel ikke købe den 32-årige uruguayanske angriber, der har kontraktudløb om et halvt år. Den historie har franske l’Équipe.

Læs også: Nicki Bille forsvandt pludselig: Nu afslører han sandheden om sin forsvinden

Et anden af de mere vedholdende rygter har været, at Chelseas Olivier Giroud skulle væk. Men den ene køber efter den anden faldt fra, og til sidst var der kun Newcastle tilbage, og der ville den franske angriber ikke til. Sportsmole har mere om den sag.

Polske Krzysztof Piatek har været sat i forbindelse med både Manchester United og Tottenham i den senere tid, men den polske angriber ender i stedet med at skifte AC Milan ud med den tyske hovedstadsklub, Hertha Berlin. Den historie har goal.com.

Læs også: Træneren bekræfter: Stor handel på vej – FC Barcelona forhandler med denne angriber

Manchester United har ifølge amerikanske ESPN forespurgt på FC Barcelonas kroatisike midtbanespiller, Ivan Rakitic. Italienske klubber har tidligere forhørt sig, men på daværende tidspunkt ville de spanske mestre ikke af med ham, fordi den daværende træner Ernesto Valverde erklærede, at truppen ellers ville blive for smal. Det er muligt, at sagerne stiller sig anderledes, nu hvor Quique Sétien har overtaget trænerjobbet.

Og mere om Manchester United. Napoli vil ikke tillade et salg af forsvareren Kalidou Koulibaly til ‘De Røde Djævle’ så sent i transfervinduet, da de ikke kan nå at købe en erstatning for den 28-årige senegaleser. Det skriver The Sun. Af samme årsag kvier den syditalienske klub sig også ved at sælge den belgiske anrgiber, Dries Mertens, til Chelsea.

Newcastle har lejet Tottenhams venstre back, Danny Rose, for resten af sæsonen, hvorefter han har kontraktudløb med Spurs. Der er ingen aftale om, hvad der herefter skal ske, og Newcastle er ikke forpligtet til at gøre aftalen permanent. Sky Sports har historien.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top