The perfect guide to the casino

Torsdagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: ‘CV’ vil strække sig langt for dansk stjernespiller med fortid i Brøndby


Her har du torsdagens rygtebørs.

FC Barcelona kigger ifølge Sportsmole nu på Ajax’ serber, Dusan Tadic. De forsvarende spanske mestre leder fremdeles efter en angriber, der kan erstatte den skadede Luis Suárez, som er ude af spillet indtil maj. Den 31-årige hårdtkydende angriber har scoret 12 mål for Amsterdam-klubben i denne sæson, og i sidste sæson scorede han alt i alt 38 mål i alle turneringer.

Samme Sportsmole har en historie om, at Chelsea til sommer især vil gå efter to spillere. Det er den 23-årige engelske landshodlsforsvarer, Ben Chilwell fra Leicester, samt Ajax’ marokkanske offensivspiller, Hakim Ziyech

Læs også: Nicki Bille forsvandt pludselig: Nu afslører han sandheden om sin forsvinden

Olivier Giroud har været rygtet til flere forskellige klubber, men den 33-årige angriber er stadig ikke kommet væk fra CHelsea, hvor han ikke længere er fast mand på holdet. Nu har London-rivalerne Tottenham ifølge 90min.com fået tilbudt den farnske verdensmester.

West Ham er begyndt forhandlinger med danske Rasmus Nissen Kristensen, der siden i sommer har spillet for de østrigske mestre fra Red Bull Salzburg. Den 22-årige forsvarsspiller har tidligere spillet for Ajax og før da for FC Midtjylland. Daily Mail har mere om den sag.

Læs også: Træneren bekræfter: Stor handel på vej – FC Barcelona forhandler med denne angriber

Gode, gamle Emmanuel Adebayor kan være på vej tilbage til engelsk fodbold. Den nu 35-årige togolesiske angriber er ifølge The Sun et emne hos både Newcastle og Aston Villa. Han spiller netop nu for tyrkiske Kayserispor. I Premier League har han tidligere banket mål ind for Arsenal, Manchester City, Tottenham og Crystal Palace.

Bayern München arbejder stadig på at købe den tyske wing, Leroy Sané fra Manchester City, til de tyske mestre. Men skulle det mislykkes har klubben Thomas Lemar i baghånden, skriver franske France Football. Den 24.årige franske Atlético Madrid-spiller er ellers også sat i forbindelse med bl.a. Arsenal.

Tottenham har tegnet kontrakt med den 22-årige angriber fra PSV Eindhoven, Steven Bergwijn. Det skriver BBC. Han har spillet ni landskampe for Holland. Han har kostet 27 millioner pund (238 millioner kr.), og kontrakten er på fem og et halvt år.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top