The perfect guide to the casino

Pione Sisto blev MEGASUR efter udskiftning og fik ballade med træneren: Nu har han fået vanvittig straf

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: ‘CV’ vil strække sig langt for dansk stjernespiller med fortid i Brøndby


Efter en turbulent periode i Celta Vigo, er spilletiden ved at komme tilbage for Pione Sisto.

Den 24-årige dansker har været igennem både op og nedture siden han i 2016 skiftede til Celta Vigo. Efter flere måneders nedtur, og generelt en svær perioden efter VM i 2018, er det begyndt at gå den anden vej for Sisto i løbet af de sidste to måneder. Men da Pione Sisto blev skiftet ud i ligakampen mod Eibar sidste søndag, tændte danskeren helt af.

Læs også: Nicki Bille forsvandt pludselig: Nu afslører han sandheden om sin forsvinden

Træner Óscar Garcia prøvede at hjælpe på humøret ved udskiftningen, men her var Sisto iskold, hvilket i den grad ikke faldt i Garcias smag.

– Der er aldrig nogen, der kan lide det, når man som spiller bliver skiftet ud, men han behøver ikke at vise det til alle – specielt ikke ham, når vi ved, hvor han var henne for to måneder siden. Jeg har allerede taget mig af det, og vi vil snakke videre om det i klubben for at se, hvad der skal ske, sagde Óscar Garcia på det efterfølgende pressemøde.

Pione Sisto har undskyldt, men det betyder ikke, at han ville slippe for en straf, og den er nu kommet. Lokalavisen Faro de Vigo melder om, at Sisto fik en straf, der lyder på, at han skal betale en middag til hele truppen, men at der nu er lagt låg på sagen, og dermed vil både Sisto og Garcia lægge det bag sig og komme videre.

Læs også: Træneren bekræfter: Stor handel på vej – FC Barcelona forhandler med denne angriber

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top