The perfect guide to the casino

Panik før lukketid: Coronavirus lukker kinesisk liga – stjerner vil væk

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: ‘CV’ vil strække sig langt for dansk stjernespiller med fortid i Brøndby


Den frygtede conorna-virus har udsat starten på den kinesiske fodboldsæson, og nu vil stjernerne prøve at komme væk.

Den kinesiske fodboldsæson skulle være begyndt 22. februar, men de kinesiske myndigheder har udsat ligaens premiere på grund af den smitsommer corona-virus, der har taget livet af foreløbig 150 mennesker.

Liv og død er trods alt vigtigere end fodbold, men det giver et problem for de udenlandske stjerner, som kinesisk fodbold har opkøbt igennem de senere år.

Læs også: Nicki Bille forsvandt pludselig: Nu afslører han sandheden om sin forsvinden

Folk som belgiske Marouane Fellaini (tidligere bl.a. Everton og Manchester United), østrigeren Marko Arnautovic (tidlgere West Ham), belgiske Mousa Dembélé (tidligere Tottenham), nigerianeren Odion Ighalo (tidligere Watford), venezuelanske Salomon Rondon (tidligere West Bromwich og Newcastle) samt brasilianeren Oscar (tidligere Chelsea) risikerer nu, at de står uden noget sted at spille, og derfor prøver de, om de kan blive solgt, inden transfervinduet smækker i.

I modsat fald må de blive og opfylde deres kontrakt, Men hvis det varer længe, inden den kinesiske fodboldsæson går i gang, risikerer nogle af de europæiske spillere at gå glip af EM, da de af gode grunde ikke kan være i form.

Læs også: Træneren bekræfter: Stor handel på vej – FC Barcelona forhandler med denne angriber

Indtil videre regner kineserne fortsat med, at fodboldsæsonen kan slutte i den sidste weekend i oktober.

Andre sportsarrangementer i Kina er allerede blevet aflyst på grund af coronavirus eller risikerer at blive det. I den sidstnævnte kategori befinder sig eksempelvis det kinesiske Formel 1 grandprix i Shanghai i april.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top