The perfect guide to the casino

Ny udvikling i sagen: Tidligere Superliga-stjerne tøver med at skrive under med ny klub – Vil hellere til Brøndby

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: ‘CV’ vil strække sig langt for dansk stjernespiller med fortid i Brøndby


Der sker rigtig meget på transfervinduets sidste dage, og med under 48 timer til lukning, begynder flere klubber og spillere at blive desperate.

En af dem, der endnu ikke har fået fremtiden på plads, er den tidligere FC Midtjylland-stjerne Bubacarr Sanneh. Sanneh var oprindeligt udlejet til tyrkiske Göztepe, men den aftale er blevet ophævet, og derfor leder Sanneh efter en ny klub, der vil leje ham fra Anderlecht.

Tidligere meldte Het Nieuwsblad ud, at Brøndby var interesseret i forsvarsspilleren, men at Carsten V. Jensen trak sig da lønbudgettet ikke passede med Sanneh og Anderlechts krav.

Læs også: Nicki Bille forsvandt pludselig: Nu afslører han sandheden om sin forsvinden

Nu er der så en ny udvikling i sagen. Anderlecht og Bubacarr Sanneh har angivenligt en aftale på plads med KV Oostende, men den tøver den tidligere FC Midtjylland-stjerne med at underskrive, da han foretrækker et skifte til Brøndby.

Sådan lyder det fra footnews.be.

Bubacarr Sanneh var en af de FCM-spillere, der med et mål på Brøndby-stadion, var med til at sætte en kniv i hjertet på Brøndby da de i 2017/18 sæsonen, smed det danske mesterskab i slutningen af sæsonen. Den 25-årige gambianer har tidligere tørnet ud for AC Horsens og FC Midtjylland, men skiftede i sommeren 2018 til Anderlecht, efter blot et halvt år i Herning.

Læs også: Træneren bekræfter: Stor handel på vej – FC Barcelona forhandler med denne angriber

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top