The perfect guide to the casino

Medie: Tottenham og Arsenal jagter dansk landsholdsstjerne

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: ‘CV’ vil strække sig langt for dansk stjernespiller med fortid i Brøndby


Christian Eriksen har netop forladt Tottenham, men ifølge Sky Sports kan det ende med, at Tottenham ikke går mange dage som danskerløse.

Efter Christian Eriksen fik sit skifte med Inter på plads, har Tottenham ageret hurtigt på transfermarkedet, og sikret sig Giovani Lo Celso på en permanent aftale, og hentet Steven Bergwijn i PSV. Nu melder Sky Sports, at José Mourinho planlægger en sidste handel inden transfervinduet lukker i morgen.

Læs også: Nicki Bille forsvandt pludselig: Nu afslører han sandheden om sin forsvinden

Der skulle være tale om ingen ringere end danske Pierre-Emile Højbjerg, der har gjort det fantastisk i Southampton siden han blev fast mand og kaptajn i klubben. Southampton-manager Ralph Hasenhüttl har ingen planer om at sælge Højbjerg, men ifølge mediet er både Tottenham, Arsenal og Everton interesseret, imens Tottenham er længst i processen om at smide et bud.

Dermed kan det blive svært for Højbjerg at afvise et skifte, men omvendt melder Sky Sports om, at et skifte for Højbjerg meget vel først kan komme på tale til sommer, medmindre der lander et bud Southampton ikke kan afvise.

Læs også: Træneren bekræfter: Stor handel på vej – FC Barcelona forhandler med denne angriber

Den 24-årige dansker har kontraktudløb til sommeren 2021, og har siden skiftet til Southampton, spillet 123 kampe for klubben. I denne sæson har han spillet i 23 ud af Southamptons 24 Premier League-kampe, og her har 22 af de kampe været med spilletid i alle 90 minutter.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top