The perfect guide to the casino

Inter-boss taler ud om Eriksen-forhandlinger: Derfor varede det så længe

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: ‘CV’ vil strække sig langt for dansk stjernespiller med fortid i Brøndby


Christian Eriksen er skiftet til Inter, men det tog lang tid, og det skyldtes først og fremmest Tottenham-formand Daniel Levy, siger Intes forhandler, Giuseppe Marotta.

Inter måtte kæmpe hårdt for at få lov at købe Christian Eriksen i Tottenham, der blev ved at forlange 150 millioner kroner i overgangssum, selvom italienerne forsøgte at presse ham til en billigere pris. Det gjorde de ved at henvise til, at de kunne få den snart 28-årige dansker gratis til sommer.

Men der var ikke noget at komme efter. Enten 150 millioner plus bonusser og betaling til Christian Eriksens tidligere klubber, Ajax, OB og Middelfart – eller ingenting.

Læs også: Nicki Bille forsvandt pludselig: Nu afslører han sandheden om sin forsvinden

– Forhandlingerne blev besværliggjort af, at den anden part, Tottenham, havde en virkelig smart forhandler – en rigtig forretningsmand, sagde Gisueppe Marotta om Tottenham-formand, Daniel Levy.

– Men i sidste ende lykkedes det at strikke en aftale sammen, som alle parter er glade for, og som styrker vores trup, sagde Giseuppe Marotta ifølge tribalfootball.com

Læs også: Træneren bekræfter: Stor handel på vej – FC Barcelona forhandler med denne angriber

– Jeg tror ikke, at vi køber andre spillere i januar, tilføjede Giuseppe Marotta, der har titel af administrerende direktør i Milano-klubben.

– Der er ikke flere ledige spillere på markedet her og nu, som kan styrke holdet væsentligt. Og vi vil kun tiltrække de bedste, sagde han.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top