The perfect guide to the casino

– Det er hårdt at indrømme det, men Liverpool er faktisk ret gode

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: ‘CV’ vil strække sig langt for dansk stjernespiller med fortid i Brøndby


West Ham-manager David Moyes måtte efter holdets nederlag til Liverpool indrømme, at Champions League-vinderne faktisk er ret gode.

Liverpool vandt onsdag 2-0 over West Ham i den udsatte kamp i Premier League, og det fik modstandernes manager, David Moyes, til at rose hjemmeholdet.

– Det er svært for mig som tidligere Everton- og Manchester United-hold at sige det, men Liverpool er et fremragende fodboldhold, sagde David Moyes efter kampen ifølge flere britiske medier.

Læs også: Nicki Bille forsvandt pludselig: Nu afslører han sandheden om sin forsvinden

– De har så mange strenge at spille på, og når man forsøger at standse dem på den ene måde, så har de altid et modtræk, sagde West Hams skotske manager.

Liverpool-sejren betyder, at holdet er 19 point foran nummer to, som er de forsvarende mestre fra Manchester City. De er ubesejrede, og de har fået 70 point ud af 72 mulige i de første 24 kampe. Det er den bedste sæsonstart nogensinde i Europas topligaer.

Læs også: Træneren bekræfter: Stor handel på vej – FC Barcelona forhandler med denne angriber

– Jeg ved ikke, om jeg vil gå så vidt som at sige, at Liverpool er det bedste hold nogensinde, sagde David Moyes og tilføjede,

– Man kan jo tænke på Manchester Uniteds og Arsenals hold før i tiden, og for et par år siden var der nærmest ingen, der troede, at de kunne slå Manchester City. Nu vil alle i stedet gøre, hvad de kan for at slå Liverpool.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top