The perfect guide to the casino

Vanvidsbud: FC Barcelona har budt 750 mio. kroner på Premier League-stjerne – Afvist med det samme

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: ‘CV’ vil strække sig langt for dansk stjernespiller med fortid i Brøndby


Noget tyder på, at FC Barcelona er ved at blive lidt desperate for at sikre sig noget nyt blod til offensiven.

Senest var det Valencias Rodrigo, der blev nævnt som en ny angriber i FC Barcelona, men den handel virker til at være død. Død er chancen for et køb af Pierre-Emerick Aubameyang og Wissam Ben Yedder efterhånden også, og nu melder Sky Sports blandt andet, at FC Barcelona er gået videre til den næste Premier League-stjerne, og samtidig har smidt et kæmpe bud.

Læs også: Nicki Bille forsvandt pludselig: Nu afslører han sandheden om sin forsvinden

Der er dog ikke tale om en handel med en af top 6 klubberne, men derimod Everton. I 2018 handlede Everton i Watford og slog sin egen rekord da man hentede den unge brasilianer, Richarlison. Den nu 22-årige brasilianer har overrasket alt og alle, og har fået overbevist alle kritikerne om, at han var over de 400 millioner kroner værd, som Everton smed.

Statistikken siden skiftet lyder på 13 mål og to assists i Premier League i sin første sæson og otte mål og tre assists i 22 Premier League-kampe i denne sæson, og det har altså fået FC Barcelonas interesse. Sky Sports og flere spanske medier melder om, at FC Barcelona har smidt et bud på hele 100 millioner euros eller omkring 750 millioner kroner, men at Everton med det samme har afvist.

Læs også: Træneren bekræfter: Stor handel på vej – FC Barcelona forhandler med denne angriber

Beskeden til Barcelona skulle være, at den 22-årige brasilianske stjerne ikke skal nogen som helst steder hen i dette transfervindue, og med en kontrakt frem til sommeren 2024, har Everton særdeles gode kort på hånden i forhold til et fremtidigt salg.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

SPILFORSLAG FRA ODDSPROFIT

Scroll to Top