The perfect guide to the casino

Spansk avis: Derfor kom Christian Eriksen ikke til Real Madrid

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Brøndby-profil: Vi træner hårdere end alle andre


Zinédine Zidanes modstand mod Christian Eriksen kombineret med en grådig Tottenham-formand var skyld i, at danskeren aldrig kom til Real Madrid.

I sommeren 2018 så det ud som om, Real Madrid var klar til at købe Christian Eriksen. Til gengæld var Tottenham-formand Daniel Levy slet ikke parat til at sælge ham.

Ifølge den spanske sportsavis MARCA – der har gode kilder i Real Madrid – satsede Daniel Levy alt pÃ¥, at et forbedret tilbud ville fÃ¥ danskeren til at blive i Tottenham. Derfor satte han prisskiltet pÃ¥ midtbane-kreatøren urealistisk højt.

Læs også: FCK og FCM kan være med: Her er prisen på Jacob Bruun Larsen

Daniel Levy er kendt som en hård og stædig mand i forhandlinger, og derfor besluttede Real Madrid sig for at vente til bedre tider, alt imens Christian Eriksens kontrakt nærmede sig udløbsdato.

I marts 2019 skete der så det, at Zinédine Zidane vendte tilbage som træner i Real Madrid. Men det var et krav fra franskmandens side, at han fik større indflydelse på klubbens indkøbspolitik.

Læs også: Fra Champions League til præsentation på græsmark i Marokko

Zinédine Zidane bestemmer ikke alt, når det gælder køb og salg af spillere i Real Madrid. Men han har meget stor indflydelse, og Hhans hovedmål i sommeren 2019 var at købe Paul Pogba fra Manchester United. Zidane nedlagde veto mod at købe Christian Eriksen, da han godt kunne regne ud, at Paul Pogba-handlen så ikke ville blive til noget.

Det gjorde den nu ikke alligevel, for Manchester United ville ikke sælge den franske midtbanespiller.

Og Christian Eriksen endte s̴ i Inter for en handel p̴ 20 millioner pund (sm̴ 180 millioner kroner), som Рmarkedet taget i betragtning Рm̴ betegnes som en spotpris for s̴ etableret et fodboldnavn.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top