The perfect guide to the casino

Rigmand ville hjælpe Brøndby: Zingarevich og Red Bull er en del af mit netværk

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Brøndby-profil: Vi træner hårdere end alle andre


Det var rigmanden Ole Abildgaard, som på Brøndbys vegne rettede henvendelse til Red Bull og til Zingarevich-familien.

Ole Abildgaard – kendt som Ole Mangepenge – trak på netværket, da han på Brøndbys vegne spurgte til, om den russiske Zingarevich-familie ville investere i Brøndby.

– Det er korrekt, at det er mig, som har talt med Anton Zingarevich. Jeg spurgte ham, om han kunne tænke sig at blive minoritetsaktionær i Brøndby IF. Men det passede overhovedet ikke sammen med familiens andre investeringer, så den blev hurtigt lukket ned, siger Ole Abildgaard ifølge Ekstra Bladet.

Læs også: FCK og FCM kan være med: Her er prisen på Jacob Bruun Larsen

Han betegner Zingarevich-familien som en del af netværket.

Zingarevich-familien har tjent deres formue på at fremstille papir, mens Red Bull-koncernen som bekendt laver læskedrikke. Her var Ole Abildgaard også involveret i kontakten til manden bag, Dietrich Mateschitz.

Læs også: Fra Champions League til præsentation på græsmark i Marokko

– Det skete via en person i mit netværk. Men jeg har ikke selv talt med ham. Og jeg kunne hurtigt se, at det ikke var interessant for ham at købe en minoritet i Brøndby IF. Og så blev den dialog lukket ned, siger Ole Abildgaard.

Hovedaktionær og bestyrelsesformand i Brøndby, Jan Bech Andersen, blev aldrig personligt involveret i kontakterne, siger han.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top