The perfect guide to the casino

Onsdagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Brøndby-profil: Vi træner hårdere end alle andre


Her har du onsdagens rygtebørs.

Manchester United og Sporting Lissabon kan ikke blive enige om prisen for Bruno Fernandes, som de to klubber har forhandlet om i nogen tid. Nu risikerer de engelske rekordmestre ifølge sportsmole at blive overhalet indenom af de spanske mestre, FC Barcelona, der så i givet fald vil leje ham ud til Valencia.

Samme FC Barcelona har nemlig ifølge Daily Mail opgivet at købe gaboneseren Pierre-Emerick Aubameyang af Arsenal. Klubben kan ende med en lejeaftale med Valencia om angriberen Rodrigo i stedet. Han kan i så fald ende med at blive den eneste tilgang, katalanerne får i januar måneds transfer-vindue.

Læs også: FCK og FCM kan være med: Her er prisen på Jacob Bruun Larsen

Ilkay Gündogan udelukker ikke et skifte fra Manchester City til MLS til sommer. Det skriver goal.com, der ikke har nogen konkret klub i den amerikanske liga for den 29-årige tyske midtbanespiller med de tyrkiske rødder. Han siger nu også, at han ikke har travlt med at komme videre.

Den tidligere Chelsea- og Liverpool-spiller, Daniel Sturridge, kan være på vej tilbage til engelsk fodbold, da Aston Villa gerne vil købe ham fri af Trabzonspor, hvor den nu 30-årige angriber har scoret syv mål i 13 kampe, siden han ankom i sommer. Talksport har historien.

Læs også: Fra Champions League til præsentation på græsmark i Marokko

Real Madrid vil som ventet ikke være med til, at ændre lejeaftalen med Dani Ceballos til en ny lejeaftale med Valencia med den begrundelse, at Valencia er en konkurrent i den spanske liga. Det skriver spanske MARCA. Den 23-årige offensivspiller blev lejet ud i sommer, men han har kun spillet sporadisk – og slet ikke efter, at Mikel Arteta overtog jobbet som manager i London-klubben i sidste måned.

Chelsea jagter ifølge Daily Telegraph AC Milan-angriberen Krzysztof Piatek, i erkendelse af, at Edinson Cavani fra Paris Saint-Germain nok ender i Atlético Madrid. Den 24-årige polak har også bud fra Tottenham.

Både Danny Rose og Kyle Walker-Peters kan forventes at forlade Tottenham på lejeaftaler, inden ugen er omme. London Evening Standard har mere om de to backs.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top