The perfect guide to the casino

Officielt: Simon Makienok skifter væk fra FC Utrecht – Her fortsætter han karrieren

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: ‘CV’ vil strække sig langt for dansk stjernespiller med fortid i Brøndby


Den 29-årige angriber har efter en turbulent periode i Holland, skrevet under med en ny klub, og forlader dermed Holland efter to og et halvt år.

Da Simon Makienok tilbage i 2014 blev solgt for et større millionbeløb til Palermo, troede de fleste, at det skulle blive starten på en stor karriere i udlandet. Efter minimal med succes i Italien, blev den tidligere Brøndby-stjerne udlejet til Charlton og Preston, inden han i sommeren 2017 skiftede til hollandske FC Utrecht.

Her fik Makienok den værst mulige start i klubben, da han efter to kampe pådrog sig en slem knæskade, der gjorde, at han ikke spillede flere kampe resten af sæsonen.

Læs også: Nicki Bille forsvandt pludselig: Nu afslører han sandheden om sin forsvinden

Da han endelig var klar igen sæsonen efter, blev det til tre kampe, inden han igen døjede med knæproblemer, og endnu en gang måtte se sæsonen slutte før den var kommet i gang. De store knæproblemer har betydet, at Makienok blot har spillet ni kampe for Utrecht på to og et halvt år, og nu bliver det til et farvel til Holland.

Kontrakten udløb til næste sommer, men nu har Dynamo Dresden bekræftet, at man har hentet den 29-årige angriber på en kontrakt gældende til resten af sæsonen. Dermed står den på 2. Bundesligaen, hvor Dynamo Dresden ikke er kommet godt fra land.

Læs også: Træneren bekræfter: Stor handel på vej – FC Barcelona forhandler med denne angriber

Her indtager man ligaens sidsteplads med hele syv point op til stregen, og dermed står der kun overlevelse på næste halvdel af sæsonen.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top