The perfect guide to the casino

Officielt: Endnu en Eriksen erstatning på plads – Tottenham henter 22-årig stjerne og giver ham Eriksens gamle nummer

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Fra Champions League til præsentation på græsmark i Marokko


Christian Eriksen kunne endelig skrive under på sin længe ventede transfer, selvom det ikke blev præcis den klub, som han håbede på.

Tilbage i sommeren 2019, blev både Real Madrid og FC Barcelona nævnt som interesserede klubber i Eriksen, men det endte i stedet med et skifte til italienske Inter. Skiftet faldt på plads efter seks og et halvt år i Tottenham, men da et salg af Christian Eriksen har luret i kulissen længe, havde Tottenham allerede erstatningen på plads for den danske landsholdsstjerne.

Læs også: FCK og FCM kan være med: Her er prisen på Jacob Bruun Larsen

I sommers lejede Tottenham den 23-årige Giovani Lo Celso med muligheden for et permanent køb, og den option udnyttede Tottenham. Lo Celso er dog ikke den eneste erstatning Tottenham har hentet, da man netop har bekræftet købet af den 22-årige Steven Bergwijn. Den unge hollænder skifter til PSV, og koster angivenligt omkring 225 millioner kroner, men kan ende op i minimum 240 millioner kroner.

Steven Bergwijn har noget mere fart end Christian Eriksen, og kan derfor bedre bruges på kanten, men må stadig ses som en mulig erstatning for Eriksen. Ikke nok med, at Bergwijn også kan spille centralt i banen, giver købet også mulighed for at rykke en spiller som Dele Alli ind centralt, hvis Mourinho sætter den unge hollænder ud på kanten.

Steven Bergwijn har fået nummer 23, og overtager dermed Christian Eriksens nummer i Tottenham.

Læs også: Brøndby-profil: Vi træner hårdere end alle andre

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top