The perfect guide to the casino

Medie: Wolves er klar til at sælge lynhurtige Adama Traore – SÅ mange millioner koster han

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: ‘CV’ vil strække sig langt for dansk stjernespiller med fortid i Brøndby


Ikke mange kan prale med at være så stærk og samtidig så hurtig, som Adama Traore fra Wolverhampton.

Den 24-årige spanier, der tidligere har spillet for FC Barcelona i sine ungdomsår, har fået det helt store gennembrud i Wolves i denne sæson. Det har fået flere storklubber til at slå øjnene op for den lynhurtige spanier, der blandt andet er blevet rygtet tilbage til FC Barcelona.

Læs også: Nicki Bille forsvandt pludselig: Nu afslører han sandheden om sin forsvinden

Adama Traore kom til Wolves i 2018 for omkring 150 millioner kroner, og nu melder Soccer Link om, at Wolverhampton er klar til at sælge ham videre til en større klub, hvis det rette bud kommer.

Prisen lyder på intet mindre end 75 millioner pund eller omkring 650 millioner kroner, hvilket i den grad er en pris, der vil skræmme flere store klubber væk.

Traores kontrakt med Wolves udløber i 2023, og derfor har de heller ikke travlt med at sælge ud. Med fire mål og syv assists i 23 Premier League-kampe i denne sæson, er der ingen tvivl om, at Wolves har planer om at beholde Adama Traore, i jagten på europæisk fodbold i næste sæson.

Læs også: Træneren bekræfter: Stor handel på vej – FC Barcelona forhandler med denne angriber

Adama Traore fik debut for Barcelona som 17-årig, og nåede at få fire optrædender for FC Barcelonas førstehold, hvor det i alt blev til 93 minutter.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top