The perfect guide to the casino

Medie: Glem Championship – Nu melder to Serie A-klubber sig ind i kampen om Emre Mor

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: ‘CV’ vil strække sig langt for dansk stjernespiller med fortid i Brøndby


I sommeren 2019 blev Emre Mor udlejet til tyrkiske Galatasaray i håbet om, at han kunne få gang i karrieren igen.

Det er blevet til 17 kampe i denne sæson, men blot 592 spilminutter, hvilket i den grad fortæller, at Emre Mor ikke har fået meget andet end korte indhop i Tyrkiet. Samtidig er det blevet til nul mål og nul assists, og derfor har flere udenlandske medier meldt om, at Emre Mor er færdig i Galatasaray og kan forlade klubben før lejeaftalen udløber, hvis en anden klub er interesseret i den 22-årige tyrker.

Læs også: Nicki Bille forsvandt pludselig: Nu afslører han sandheden om sin forsvinden

Tidligere er en række Championship-klubber blevet nævnt, herunder Brentford, men flere af de engelske klub holder sig fra Emre Mor, grundet ryet om hans disciplinære problemer og indstilling til træning og fodbolden. Nu melder italienske Tuttomercatoweb, at to Serie A-klubber holder øje med Emre Mor, men at ingen af dem endnu er kommet med et bud.

Læs også: Træneren bekræfter: Stor handel på vej – FC Barcelona forhandler med denne angriber

Både Torino og Sassuolo bliver nævnt af Tuttomercatoweb, og til trods for Torinos fine placering som nummer syv i sidste sæson, går det ikke helt som forventet i den italienske klub, der derfor indtager ligaens 12. plads med hele 24 point op til Juventus på 1. pladsen. Sassuolo er blot fire point bag Torino, og indtager ligaens 17. plads, hvilket altså kan betyde, at Emre Mor kan ende med at kæmpe i den nederste del af tabellen, hvis et skifte til Italien kommer på plads i fremtiden.

Emre Mors kontrakt med Celta Vigo udløber til sommeren 2022, men der er ingen tvivl om, at de er åbne for at sælge ham før kontraktudløbet.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

SPILFORSLAG FRA ODDSPROFIT

Scroll to Top