The perfect guide to the casino

VANVITTIGT drama: Aston Villa slår Kasper Schmeichel og Leicester ud og er klar til cupfinalen efter overtidsmål

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Fra Champions League til præsentation på græsmark i Marokko


Der var kamp til stregen i aftenens Carabao Cup-semifinale, da Aston Villa og Leicester skulle afgøre, hvem der skulle møde Manchester City eller United i finalen.

Det kan godt være, at de fleste topklubber i England stiller med reserverne og de unge spillere i Carabao Cuppen, men sådan var det ikke for Aston Villa og Leicester. Begge hold stillede med flere af deres profiler, og det var også til at se på kampen. Leicester pressede på fra kampens start, hvor især James Maddison var i stort skudhumør.

Læs også: FCK og FCM kan være med: Her er prisen på Jacob Bruun Larsen

I løbet af de første ti minutter fik Maddison sendt to fine forsøg afsted, men i begge omgange måtte han se en storspillende Ørjan Nyland redde forsøgene. I stedet kom hjemmeholdet overraskende i front efter 12 minutter på et fint kontramål, hvor Jack Grealish i sidste ende assisterede Matt Targett.

Leicester havde flere fine muligheder for at score i 1. halvleg, men måtte gang på gang se deres skudforsøg reddet af Nyland i Aston Villa-målet.

Aston Villa var noget bedre med i 2. halvleg, men Leicester fortsatte deres store pres fra 1. halvleg, hvilket gav pote i det 72. minut. Den lynhurtige Harvey Barnes viste sin fart inde i feltet, og efter et skarpt træk, sendte han en flad og hård aflevering lige i fødderne på Kelechi Iheanacho, der nærmest ikke kunne undgå at score. Herfra var det mest af alt overlevelse for Aston Villa, der også holdt ud i de 90 minutter, og mere til.

Læs også: Brøndby-profil: Vi træner hårdere end alle andre

Aston Villa gjorde nemlig mere end at holde ud, da man dybt inde i kampens overtid chokerede Leicester og hjemmepublikummet, og scorede til 2-1. Indskiftede Ahmed Elmohamady sendte et perfekt indlæg til bagerste stolpe, hvor den anden indskiftede Villa-mand, Mahmoud Hassan ‘Trézéguet’ first timede bolden bag en chanceløs Kasper Schmeichel.

Den 2-1 føring holdt Aston Villa hjem, og herfra væltede det ind med tilskuere på banen.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top