The perfect guide to the casino

Officielt: Stor ‘byttehandel’ i Superligaen – Bytter angribere og får 20-årigt talent til klubben

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Fra Champions League til præsentation på græsmark i Marokko


OB fortsætter den store transferaktivitet blot tre dage inden vinter transfervinduet lukker og slukker.

Man har netop sagt farvel til Bashkim Kadrii, der blev sendt til Al-Fateh SC for et større millionbeløb, og derfor stod man og manglede en angriber. Man havde allerede hentet Mart Lieder i SønderjyskE, men problemet var, at han først kom til klubben til sommer, når kontrakten med SønderjyskE udløber. Det er nu blevet ændret.

OB har nemlig bekræftet, at man har hentet Mart Lieder til klubben fra dags dato.

– Vi har skiftet lidt ud i truppen på det seneste, og derfor fandt vi det naturligt at prøve at sikre os Mart et halvt år før tid. Heldigvis var han indstillet på at komme nu, og vi er meget glade for, at det er lykkedes at få forhandlet en aftale på plads. Mart er en spændende angriber, som allerede har bevist sit værd i Superligaen, hvor han har gjort det godt i SønderjyskE. Han er god til at opsnuse chancerne og søger målet, så snart han har muligheden, siger OBs sportsdirektør Jesper Hansen.

Læs også: FCK og FCM kan være med: Her er prisen på Jacob Bruun Larsen

Transferaktiviteten slutter dog ikke her. Kort inden man bekræftede købet af Mart Lieder, sagde OB farvel til Anders K. Jacobsen, som fik ophævet sin kontrakt med OB.

– Anders har været en god mand for OB gennem snart fem år og har altid givet sig 100 procent for klubben. I de seneste sæsoner er han gledet ud af startopstillingen, og der er flere foran ham i den offensive række.

– Derfor er det bedre, at han får tid til at finde nye udfordringer, og vi er sammen blevet enige om at ophæve kontrakten nu. På den måde kan Anders helt frit forhandle med en anden klub og skal ikke eventuelt vente til sommer med et skifte, hvor han er transferfri, udtaler Jesper Hansen til OBs hjemmeside.

Anders K. Jacobsen skulle dog ikke gå uden klub længe, da han netop har skrevet kontrakt med SønderjyskE frem til sommeren 2022. Ikke nok med, at AK skifter OB ud med SønderjyskE, får han selvskab af sin tidligere OB-holdkammerat Julius Eskesen, der også skifter til SønderjyskE.

Læs også: Brøndby-profil: Vi træner hårdere end alle andre

Den 20-årige Eskesen har fået en kontrakt frem til sommeren 2024, og fuldender dermed den store transferkabale mellem SønderjyskE og OB.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top