The perfect guide to the casino

Officielt: Christian Eriksen skifter til Inter

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Liverpool vil hente Real Madrid-stjerne


Så blev det langt om længe officielt, at Christian Eriksen skifter til den italienske storklub Inter.

Lige siden i sommers har Christian Eriksens fremtid været diskuteret heftigt, da den danske midtbanestjerne af flere omgange har afvist Tottenhams kontrakttilbud angående en forlængelse.

Den 27-årige kreatør ville derfor være gratis til sommer, og det har fået Tottenham til at åbne op for et salg denne vinter. Dette er også langt om længe kommet på plads, da Christian Eriksen netop er blevet præsenteret i storklubben Inter.

Læs også: VANVITTIGT: Så mange millioner skylder Brøndby til Jan Bech Andersen

Inter kommer til at betale omkring 135 millioner kroner for Eriksen, som gør at de altså kan få ham nu, og ikke behøver at vente til sommer, hvor at kontrakten med Tottenham ville udløbe. Ifølge Sky Sport Italia kommer Eriksen også til at tjene kassen på skiftet, da han står til at indkassere 60 millioner om året plus bonusser i form af løn. Han har angiveligt underskrevet en kontrakt, som vil binde ham til den italienske storklub indtil sommeren 2024.

Læs også: Red Bull Brøndby? Nu er der afgørende nyt i sagen om et navne og logoskift ved et salg til Red Bull

Christian Eriksen har været i Tottenham siden sommeren 2013, hvor at han kom til fra Ajax Amsterdam. Alt i alt er det blevet til 305 kampe for London-klubben, hvor at han har scoret 69 mål og leveret 89 oplæg.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top